LEDIG

 
 
 
LEDIG idag så himla skönt! Har inte gjort mycket alls nu på morgonen. Helgen kommer bli toppen ikväll ska vi till Linnsan (GRATTISSS ♡) och fira henne sedan utgång. Imorgon rullar bilen tidigt mot Stockholm för att på kvällen gå på AXWEEELLL sover i Antabus lägenhet och är hemma på söndag kommer bli FETT. SÅ vi hörs nog ingenting i helgen hoppas ni får en bra helg PUSS
 

ZARA

 
Denna ramlade ner i brevlådan förra veckan, perfekta vinterjackan! Den sitter jätte bra nästan figursydd. Skönt med stor krage så man kan ha den uppvikt eller nerfälld när det blir blåsigt och kallt osv. Den kommer från Zara och gick på 799:- bra pris för en vinterjacka! 

VOYAGE

 
Inhandlade äntligen en ny plånka idag! Den andra hade hängt med lite för länge och var allt för trasig, fick den för endast 129:- kap! 
Nu har jag precis sett klart pretty little liars och vet vem A är. Blev galen haha, man blir helt mindfuckad av den där serien! Nu ska jag fixa lite skit sedan svida om och glida in till Voyage för att träffa tjejerna för fika och lite presenter. 18-års födelsedagarna bara rullar in, så idag säger vi grattis till Ellen!! ♡ 

TISDAG

Två dagar i skolan och redan skoltrött, tjohoo nejdå. Men gymnasiearbetet verkar jobbigt och hatar bussen på morgonen, hang in there. Sitter för tillfället och försöker skrubba bort färg från handen sen jag sprejade lakanet idag vi var föörst. Vill bara att första studentfesten ska kicka igång så det verkligen känns som studentåret! 
Nu ska jag fixa kvällsmat och krypa ner till idol med mitt hjärta länge sen vi hade kvällsmys 

WHITE

 
Äntligen klar med att måla rummet, puh! 

KRÄFTIS

 
Jobbade 11-16 igår innan jag spände fast min bag in box på pakethållaren och rullade ut på landet, årets kräftskiva stod på schemat! Hade svinkul som vanligt, idag dock var det inte lika kul. Jag brukar aldrig bli bakis, klart man är allmänt seg osv men inget farligt. MEN IDAG herregud säger jag bara, låg 2 timmar på badrumsgolvet och bara skakade osv. innan jag försökte överleva resten av dagen HEMSKT hur orkar ni som blir så varje gång? Medalj till er. Belönade mig själv med Max och pizza för att jag överlevde..
 
Imorgon dock, börjat allvaret igen. Inviger även morgonen med ett tandläkarbesök så känns ju sådär..Helt sinnes att jag börjar mitt sista skolår föressten. Allt blir på så jävla mycket allvar helt plötsligt. Vill gå i skolan föralltid, rädd för framtiden. Alla säger att livet börjar när man slutar skolan, jag tycker det känns som det slutar haha..Vi får se just nu är jag bara taggad på att leverera ett grymt studentår. Lets do this. 

PAST DAY

 
 
 

GOLD

 
Lördagen var riktigt lyckad och varken jag eller mannen orkade ta oss till Stockholm på söndagen som var planen istället bänkade vi våra rövar i soffan och kollade när hans mormor vann en miljon i Bingolotto, så himla kul! Alla stod i soffan och hoppade haha.
Igår styrdes dock bilen till Stockholm med min vapendragare fyndade inte så mycket men beställde dock finaste vinterjackan när jag kom hem, var även Idol premiären så vi trängde ihop oss fyra pers i sängen och skrattade åt idioter. Idag är det tacotisdag och mys med systeryster. Imorgon styrs bilen mot Söderköping det ska tydligen frossas i glass! 

LÖRDAG

Finslipar och putsar på mitt rum snaaart klart. Blir galen visste inte att det skulle vara så himla mycket grundjobb haha..AJA stay strong typ. Snart ska jag glida ner och heja fram mannen och svärfar i oxelöloppet! Ikväll ska det vinas med fina människor. Är så jääävla ledig tills nästa lördag OH YEAH och då är det även den legendariska kräftskivan ute på landet Can't wait! 

TANKTOP

 
Har påbörjat ett projekt idag som ni kommer få se om några dagar, ÄNTLIGEN säger jag bara. Och nu ska jag iväg och göra något hemskt som börjat på t och slutar på räna. Wish me luck. 

FREDAG

 
Och så har ens lediga dag gått och nu väntas en jobbvecka i sträck. Filar lite på min tatuering, vet motivet och det är klockrent. Nu väntas bara vart man ska placera den. Drygt 3 veckor kvar av lovet också HERREGUD vart tar tiden vägen jämt? Slown down bitch. 

5 AUGUSTI

 
Lördagskvällen blev såååå bra, började hos Niklas för att fira hans födelsedag som bär av idag. Invigde även Mike's för min del! Ringde taxi och fick köa 20 min innan man fick höra att den kommer om "40-60 minuter" AJA kom hem till sist och somnade gött. 
Och idag mina vänner så blev EC ÄNTLIGEN 18!!! STORT JÄVLA GRATTIS MIN FINASTE ÄLSKAR DIG!!!
Kom nyss hem därifrån hennes firande, hoppas hon blev nöjd över presenterna. Nu ska jag skrapa ihop mina besparingar och se om bilen far mot liseberg imorgon. Only time will tell. PUSS 

VANNSKI

 
 
 
Finns så mycket att berätta med så lite ord att beskriva. Bästa veckan helt enkelt. Ses nästa år. 
 
 
 
 

RSS 2.0