LÖRDAG

Drog ett femtimmarspass på jobbet innan jag drog hem och grillade med mor, mackan, sandra, fredrik och adam. "jag ska inte ut innan beppen"- sket sig, men mår så bra av dessa människor och behövde göra mig av med negativ energi så vi korkade upp och hade en jädrans bra kväll. Vandrade mot Joakim för mer förfest och avslutade kvällen på krogen. Idag ska jag bara dega inge plugg heller välkommen fina söndag.

SOON

 
Jag och Joakim diskuterade för ett tag sedan att under vårat förhållande har vi varit utomlands sju gånger sammanlagt men aldrig tillsammans. Så nu är det dags att slå slag i saken. Dock sker det inte förrän Augusti/September efter jobb och allting. Kommer kännas skönt att komma bort efter studenten och allting och bara ta det lugnt (innan en längre resa i vinter hehe..) med kärleken och inte tänka på ångesten över vad man ska göra sen. 
Har i alla fall något riktigt bra att se fram emot. 
 

READY

Hade hela 31 månader med denna fina människa igår, vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom världens bästa 
 
Nu är sista lovet över och jag är tillbaka i skolbänken igen, sista tiden på lovet bjöd på mycket sol, plugg och fina vänner. Idag ska beppemössan inhandlas en vecka kvar tills det smäller! Ska även packa väskan och flytta hem till mannen på heltid i en vecka och ett nationella tal ska skrivas ner och läras in. Längtar ihjäl mig tills kurserna börjar avslutas en efter en, lättnaden då alltså puh. Men först några veckor kvar att kämpa! 

KRYSSNING

 
Herregud vart ska jag ens börja!? Haft det sjukaste, roligaste, fetaste 24 timmarna någonsin!! 
Kom på båten och drog direkt till buffén med Elin, Mathilda och grabbarna, vi tog vara på den fria alkoholen till maten så att de till sist fick slänga ut oss för att de skulle stänga haha. Drog vidare till tax freen och sedan till hytten för att fixa oss där alla människor började rulla in och kvällen tog fart. Kom i säng sju på morgonen dagen efter hade så jävla kul kvällen rakt igenom! Den tog liksom aldrig slut (på ett positivt sätt) 
Vaknade bakis as hell och intog tacobuffé med tjejerna resten av dagen bestod av att överleva in till land. Försår inte dom som orkade dricka igen. 
Anywho ni som ska ta studenten och tvekar på kryssen: ÅÅÅKKKK det bästa ni kommer göra under studentåret!
 
Idag åkte jag och Elin till Norrköping för att byta skorna väl där kände jag hur jäkla dåligt jag fortfarande mådde så var bara att slänga sig hem och försöka sova innan jag jobbade ett femtimmarspass som bestod av kö till dörren konstant men det gick ändå bra. Nu ska jag sooooovaaaaaaaaa. 

19 år

Nitton år nu tjoho. Haft en toppendag!! Började med pussar från pojkvännen och presentöppning for sedan vidare till mormor och morfar för fika och firande, snabbt därifrån till stan för en fika med tjejerna och lite snack inför kryssningen. Köpte även ett linne och ett par byxor för födelsedagspengar jag fick i lördags. 
Hem igen för att käka mat och sedan bort till svärmor för att fira oss och fika (igen) Där någonstans pallade min mage inte trycket av allt fika haha och fick världens magsmärtor och fick spendera resterande tid på toaletten var inte sådär jättekul och inte innan kryssning heller....Får hoppas att det återigen var tillfälligt och att jag får äta bättre imorgon! 
Kvällen avslutades hos Elin där jag fick ett par Palladium (!!) dock ändrar mina fötter storlek verkar det som och de var tyvärr för små men ska byta dem så fort som. 
 
Summan av kardemumman har haft en toppen dag med fint väder och allt förutom lilla magen som skulle krångla. TACK familj och vänner för alla fina presenter och gratulationer. Nu är det dags att ladda batterier imorgon är det studentkryss!! 

LEO

Ja vet, shame on me för uppdateringen. Men har tänkt tusen gånger att jag ska blogga men det har aldrig blivit av. Men nu kommer det bli bättre på den fronten.
I fredags åkte jag och Elin på roadtrip till Stockholm närmare bestämt skärholmen för att besöka bubblerooms nyöppnade butik. Den rekommenderas staaarkt, drog på oss 10 studentklänningar var och testade dock så var ingen 100% men då är det skönt att veta det så man slipper sitta på deras hemsida och grubbla! 
Igår jobbade jag 11-16 och det var kö till dörren från start till slut men det gick bra. Åkte hem snabbt och möttes av släkten som skulle fira mig och syster innan vi åkte in till Johan för att fira hans födelsedag som går av stapeln idag (Grattis igen!!) Hade en riktigt bra kväll, även och jag och Lucas fick en tårta av hans föräldrar, så söta. 
Idag krigade jag mig upp för att åka till Norrköping mådde helt okej tills jag höll på att svimma på en affär och slängde mig till ett fik för att trycka i mig socker. Mådde bajs ändå och kom hem sent så strök kvällens planer och kröp ner i sängen istället och tänker inte röra mig mer nu. Imorgon fyller jag år!! Grattis till mig själv, men nu: tillbaka till modern family!
 

LOVE

Veckan har bestått av att plugga och åka runt i bilen och lämna ut studentinbjudningar, känns så kul och nära nu! Lov nästa vecka och vips så är det valborg sen är det bara EN månad kvar åh herre. 
 
Idag lyckades jag försova mig andra gången denna vecka, drömde mardrömmar att jag Ellen och Elin bodde i ett spökhus en vecka, och det kom en mamma och en son till huset och sonen kunde se och prata med spökena och det hände massa skumma saker på nätterna och till sist så kom spökena och var skiläbbiga, nej usch skönt att vakna till sist! 
Skyndade iväg till skolan och skrev ett prov som gick bra till min förvåning. Nu sitter jag och Elin och betar av lite ledarskap tills klockan slår två för då bär det av till Nynäs för möte med balkommitén! 

BLACK

 
 
upptäckte gamla kostymbrallor som funkar perfekt som snygga bootcut. Typ det jag åstadkommit idag istället för att plugga.nåja.
 
 
 
 

HOME

Mor och far är hemma och jag är massa fina saker rikare plus en studentklänning som är lite sneak peek på. 
Den känns jättebra nu men om jag känner mig själv rätt så kommer jag stå där dagen innan med tio klänningar i panik över vilken jag ska ha, men som sagt just nu känns den rätt! 
Åkte förbi mormor och visade upp alla studentsaker och mössan och nu har jag landat hemma i soffan för plugg. 
JIPPI, en vecka kvar sen är det loooooooooov. Kämpa, kämpa! 
 

TEST

 
 I torsdags efter skolan åkte vi till stan för att kolla när Johan testade sin kostym och sen tog vi en fika. 
Åkte hem och storstädade huset i varenda vrå och samtidigt så passade vi Villiam, testa på singel-mamma-livet check! Belönade oss med kinamat på kvällen, men det skulle jag inte gjort vaknade med världens magknip och vi hade förberett värsta frullen för att mysa sista dagen som sambos men nee fick spendera hela morgongen och förmiddagen på toa...
Blev bättre sen som tur var blev orolig eftersom högskoleprovet var idag men det ordnade sig. Runt åtta åkte jag äntligen och hämtade hem älsklingen från tåget (<33333) Saknat ihjäl mig blev att bara vara, och kramas och pussas lite extra efter 2 veckor isär. 
Ställde klockan och krigade mig igenom högskoleprovet, när man läst ettans matte på två år så är högskoleprovets nivå på matte ingenting för mig fick chansa mig igenom alla matte delar och filosofera resten av tiden ut genom fönstret men men. 
Nu har jag precis släppt av älskling vid tåget igen (VILL INTE) men en vecka till sen är det över. 
Ikväll blire häng med gubbarna. 

DANCE

Mina nya pjucks, toknöjd!
Här har det varit tyst några dagar blir så när man är hemmafru jobbar och står i..
I måndags kom dock Viktor och Mattis och fixade tacos åt oss jätte uppskattat och gott, hade en trevlig kväll. 
Igår var det stressigt slutade halv fyra, vad bara att slänga sig hem ner till ica hämta paket, slänga i sig mat skynda in till jobbet för att knega några timmar. Somnade skönt sen kan jag säga. 
 
Idag hade vi friluftsdag för Dammlöt jag och Mathilda höll i dansdelen, var riktigt jobbigt men ändå kul! De var jätteduktiga så det blev roligt att lära ut och lära sig nya saker själv också. Men man blev helt seg i bollen efter en heldag med ungar som pratar konstant. Åkte förbi en sväng till Max med grabbarna på hemvägen. 
Nu tänkte jag ta och plugga religion för att bocka av den samt städa huset, det glammiga hemmafru-livet! 
Vi hörs. 

RSS 2.0