COLORFUL

 
Var tvungen att springa ut och fota himlen förut var så fina färger, älskar när himlen är så hela huset strålade i rosa. 
Hann hem från skolan för att slänga i mig mat för att sedan åka in och jobba några timmar, tar varje chans jag får till pengar. Har hunnit duscha och äta nu så ska tokplugga det sista i filosofin nu innan PH. Har förövrigt bara svenska och psykologi kvar just nu.. Bockade även av hela sociologi kursen idag sååå skönt. Nu ska jag sätta fart så jag hinner puss!

TISDAG

 
 
 
 
Hade möte med våran rådgivare från UF idag, var riktigt kul och intressant fick massor av tips och så till mässan och allt annat så det kändes bra! Nu har jag suttit och knåpat ihop filosofi uppgiften blir bara mer&mer snurrig när jag försöker förstå mig på allt det där! Men men lägger det åt sidan och slänger mig i bilen till till Elin  för att se henne förvandla håret sedan ska vi och tapetsera våran monter inför mässan. Sitter förvövrigt och lyssnar på julmusik, längtar efter snön nu då blir det kallt&mysigt just nu är det bara kallt&tråkigt.
Joakim har bara varit borta 2 veckor (!!) idag, vilket innebär att det är ca 10 tills han kommer hem..Tacksam att jag har så mycket att se fram emot innan så som studenfest, dodgeboll, julafton, nyår och Londoooon. PUSS
 
 
 
 

HAIRLIGT

1. L´oreal Studio silk and gloss, värmeskydd och anti elektriskt hår. 2. Lee Stafford, värmeskydd. 3. PROFFS, Argan oil för slitet hår. 
4. Schwarskopf GLISS, fixar slitna toppar och ger glans i håret 
5. Björn Axén balsamspray, gör det lättare att borsta håret, gör det glansigt och motverkar statiskt hår. 
 
Haft oturen att födas med världens tunnaste hår och jag är även sämst på att ta hand om det, plattar alldeles för mycket (med tanke på hur tunt det är så lägger det sig aldrig snyggt automatiskt) utan skydd osv. Har alla dessa produkter hemma som bara står så måste börja ta hand om de få fjädrarna man har på huvudet. Så tänkte tipsa om dessa produkter för de är verkligen bra! (när man väl använder dem hehe..) 

SATURDAY

Och denna helgs huvudämne är väl mys&plugg. Igår var de tacomys på schemat innan E&E kom förbi för idol och fotbolls tittande. Somnade bortåt ett och vaknade pigg halv nio idag..Var bara att ta sig upp och göra nytta, skrev klart mitt tal tills på måndag så nu är det bara att lära in det, göra en powerpoint och diskutera alla källor. woho. 
Ikväll är det olika förslag på bordet antingen bio eller ännu mera mys, only time will tell. PUSS
 
 
 
 

COWBOY

 
Idag gav sig jag och Carlsson ut på hal is, vi hängde nämligen med Idun till stallet för en ridtur. Aldrig suttit på en häst i hela mitt liv förutom någon liten ponny på marknad och en kamel haha. Och hjälp vad läskigt det var! De fick sig ett gott skratt när jag försökte trava..hitta takten var inte min grej så satt mest och dunsade upp och ner 110 km/h. Men annars gick det bra, såg dock ut som om jag och elin var handikappade och ute på dagsutflyk..
Nu har jag tinat upp mig i en varmdusch och ska slänga i mig middag blir att bädda ner sig och beta av lite plugg sen. PUSS

BOKAT

 
 

!!

"hur kan du låta honom åka? Jag skulle aldrig.."
"va igen..?"
"men varför lämnar han bara?"
"Jag skulle inte klara av det"
 

Tycker inte jag borde "förklara" mig, men är så trött på dessa dömanden hela tiden. Så jag vill berätta det ur min synvinkel, för de är ju ändå jag som upplever det. Jag har svårt att skriva "inför folk" När jag skriver själv är jag duktig på att formulera mig och sätta ord på allting, ingen kommer ju ändå läsa det- döma det. 
Men nu..jag ska försöka formulera mig så bra som det går för att få er att förstå. 
 
Om ni inte förstår det redan så handlar det om att Joakim ska resa iväg några månader igen, och folk reagerar så konstigt på detta? Jag och Joakim är helt egna personer som har valt detta frivilligt, att leva med varandra. Och vi har även varit bra på det, att visa att vi är egna personer och har våra egna liv. Han är inte min ägodel som jag kan bestämma över, ska jag bestämma att han ska stanna hemma? Och ärligt talat skulle jag aldrig komma på tanken att ens be honom om det! Vi är tillsammans just NU, för båda vill det just NU men om ett år framåt? Vi vet inte alls hur det ser ut då, vi kanske inte ens är tillsammans då. Ska jag då förstöra hans möjligheter som han har just NU i livet. Jag vill inte sätta käppar i någons hjul för att den vill leva sitt liv. 
 
Jag är riktigt avundsjuk på Joakim att han har dessa möjligheter. Han får liksom uppleva två helt fantastiska långresor till att upptäcka världen, jag skulle göra allt för att få den chansen. Dock är jag inte lika smart som honom och sparat sen man gick på högstadiet. Jag hade gjort precis samma sak och jag hade haft pengarna, och vad jag än väljer att göra efter studenten så vet jag att han kommer att stötta mig, no matter what. 
 
Vi litar på varandra till 100% och har en bra balans i vårat förhållande, och så länge vi båda vill detta ja då är det vi. Om ni aldrig skulle "tillåta" eran partner att åka så tycker jag bara synd om både dig och honom/henne. Men vi är säkra i varandra vi är inte 12 år längre, det är nu man ska börja leva livet inte ge upp det för någon annan. 
 
Det är klart att det är jobbigt, liksom hjärtskärande skrik rätt ner i kudden klockan 3 på natten när man stått och kramat och torkat varandras tårar för ett "hejdå" som kommer vara i månader är en självklarhet. Men jag vet att jag klarar det eftersom det är just honom det handlar om. Och om allt är bra när han kommer hem igen, ja då kommer vi endast vara ännu starkare tillsammans, får vara nykär efter 2 år är inte illa det heller.  
Jag älskar honom och så länge båda vill detta så ska vi kämpa för det
vart vi än befinner oss i världen 
 
 
 
 

SÖNDAG

 
Landade hemma hos mannen runt 12 igår efter mysfika med brudarna. Låg och kramades och försökte andas in varje del av honom innan han åker på tisdag..Begav mig sedan hemåt för plugg och gick riktigt bra så har bockat av 2 saker! Har lite kvar på sociologin sedan är även den överstökad. Nu ligger jag i sängen i mystofflorna och tänkte kolla film men så kom Sandra och Fredrik hem och överraskade att vi ska ut och äta allihopa så ska svida om och sedan ut och käka, bra avslut på helgen puss 

SHOPPING

En ny body lotion, världens godaste! 
En bandeu att ha under tunna axelbandslinnen. 
Jätte fint linne från Bik Bok fick dock ingen bra bild på det så ni får sneak peak på det!
Vanliga mjukisar från H&M insåg att jag inte hade några bra längre, så slog till direkt. 
 

STOCKHOLM

 
Så skönt med helg och vila upp sig hehe..Igår hade vi middag med hela familjen eftersom grabbarna åker på tisdag, hamnde i matkoma deluxe, så värt. Idag gick jag och mannen upp tidigt och styrde bilen mot Estocolmo. Skulle hälsa på Petra som han kommer vara inneboende till och från när han börjar plugga, efter det begav vi oss till Skärholmen för lite shopping. Fick med mig ett linne, bandeu och ett par mjukisar hem. Väldigt nöjd. 
Nu har jag precis tryckt i mig tacos och snart rullar bilen till Nyköping antingen fika eller bio med tjejerna vet inte vilket än. PUSS

STUDENTFEST

 
Skapade precis ett album som heter "studentåret" så sjukt! Igår var det dags för första studentfesten, temat var halloween så jag och Elin var ängel och djävul fast "mördade". Samlades längst upp i rosvalla tornet för att föra med klassen, alla var jättebra utklädda och hade det svinkul. Runt 23 börjde vi vandra mot Yolo väl inne dansade jag röven av mig, shottade, sjöng och skrattade, riktigt bra utgång och bra stämning på alla studenter! 
Jag, Lucas, Elin och Mattis landade i Mattis lägenhet bortåt 03 och somnade runt 04. 

Segt att gå upp imorse fick inte med oss killarna, väl i skolan började jag må pyttelite illa, och direkt stressar jag upp mig som vanligt, blev tusen gånger värre eftersom jag har fobi för att spy, det är massa människor och långt till toaletterna, så efter en lektion gav jag upp och mamma kom och hämtade mig. Ligger nerbäddad nu men mår fortfarande inte bra, börjar bli för gammal för sånt här. Min mattelärare hälsade att jag var en tunnis haha..AJA bottom line grym kväll!! 

ORDERED

Försöker hitta träningsmotivation i form av skor får se hur det går. 

BOWLING

 
Fredagen bjöd som sagt på utgång, förade hemma hos Idun med fina människor jag var dock nykter och chaufför under kvällen, vandrade sedan vidare mot Yolo. Hade en bra kväll tills några killar började bråka och han skulle kasta sin öl på honom men missade och träffade en annan, mig :))) 
Blev helt dyngsur och det känns värre när man är nykter. Anywho avslutade kvällen på donken och landade hemma i sängen vid halv fyra. Blev även stoppad av polisen för första gången, inte så nervös!! Men klarade blåsningen galant. 
Igår åkte jag och Joakim på skräckbio, ganska dumt med tanke på att båda är livrädda för sådant, satt ihopkurade och höll för ögonen halva filmen. Såg skapligt dumma ut haha..
Nu är jag nyss hemkommen från nyköping då ska svida om och sedan åka in och bowla! Ska bli jätte kul inte gjort det på flera år! PUSS

RSS 2.0