HIGH

Igår mötte jag och Elin upp Antonia och Hugo för att mätta våra magar med tacobuffé på Down East, mmm 5 av 5 nachos på den! Kom hem runt åtta och efter det blev det skype innan jag somnade.
Idag drog jag till stan efter skolan för att kolla in Bik Bok men var inga nyheter sen jag var i norrköping så investerade istället i ett fodral till mobilen på glitter då jag inte vill pajja den. Åt sedan den obligatoriska go' mackan med mamma på coffe house. 
Åkte hem och städade varenda liten centimeter av rummet, tog mig kraft och flyttade på gigantiska säng för att ge dammet under en omgång och slängde massa skit så nu är det rent och fint i en dag eller två. Nu ska jag i alla fall krypa ner och kolla pll! 
Imorgon är en bra dag först standard fredagsfikan, sedan let's dance  med tjejerna på kvällen och sen kommer Joakim hem igen  ♡ 

IPHONE

Var en jobbig dag igår...Min trogna tjänare har efter 4 och 1/2 år till slut gett upp. Hen orkade inte hålla ihop längre och skärmen lossnade, amen. Men som tur är så är Elin superduper göllig och lånar ut sin gamla Iphone till mig så länge innan jag löst min mobilframtid. Beställde dock simkortet till den idag eftersom mitt gamla inte ens gick att klippa för att få det att passa, så nu har jag officiellt lämnat min klubb VVI (våga vägra Iphone) och kliver in i dagens teknik. 
Hade en förjädra huvudvärk så åkte hem från sista lektionen men blir knappast bättre av att man måste sätta sig med GA, svenska och religion nu, buhu. Lyckligtvis har massa bra tv-program rullat in på agendan igen så efter plugg är det träning och tv tittande som gäller! PUSS

THE END

Efter mellomys med tjejerna, hockeyfinal hos mattis och en god middag så avslutar jag lovet med plugg, tacos och skypesamtal. Och alla studenter detta var vårat näst sista lov, sug på den ni.....

FREDAG

Fredag och sista officiella lovdagen. Hela dagen har gått i OS-anda började med skicrossen och sedan gled jag hem till Mattis för att se semifinalen som vi vann tjoho!! Åkte hem och handlade mat samt städade. Lagade finmiddag till mig och Elin och nu har även Viktor, Mattis och Lucas droppat in och vi har slagit på klassikern solsidan. Funderar på att ta min första sovmorgon i morgon på lovet, carpe diat varje dag nu. Får ta vara på det PUSS
 

ALONE

Vaknade upp och kramade om mannen innan han begav sig till Stockholm. När man är "van" vid att vara ifrån varandra i två månader så är en vecka som en fis i rymden. 
Åkte vidare till frissan för att fixa brynen, skulle endast plocka men hade tydligen bokat tid för färg så tänkte yolo och gjorde det. 
Nu ska jag verkligen försöka ta tag i plugget. Skjutit upp det hela veckan och tusen andra saker istället. Men när man har ett tråkigt jävla svenska PM att ta tag i så är det lätt att hitta andra saker istället. 
AJA först en sväng till kusinen sen ner i svenska böckerna! Kvällen få jag se vad den bjuder på PUSS

BRUNCH

Ställde klockan på åtta och gick upp och började steka pannkakor dukade fram en storfrulle tills mannen vaknade och så bänkade vi våra rövar i soffan för att moffa samt kolla hockeyn. Dagen fortsatte med att dela ut lite CV och hoppas på det bästa. Åkte vidare till Ica för att köpa lite mat, vi har hittat världens bästa recept på en alternativ potatisgratäng som är himlans jäkla god så vi bjöd på det till hans familj eftersom han drar imorgon.
Just nu har jag landat hos Carlsson, får se vad vi hittar på. Imorgon blir det återigen en tidig morgon ska ner och plocka till brynen, frågan är varför man ens utsätter sig för dena smärtan. Men som man säger: vill man vara fin får man lida pin. PUSS

ALL OVER

 
 
Dessa goingar kommer alldeles snart att klickas hem! Har tröttnat på converse och fått en thing för sneakers så är på jakt efter massa fina till vår och sommar. 
Idag vaknade jag redan halv nio, jag och syster skjutsade in mormor till vårdcentralen och sedan blev det en sväng till stan och en fika på det. Vid ett drog jag in till nyköping återigen denna gång för en lunch på stan med tjejerna (coffe house varma kycklingmacka <3333) Landade hemma bortåt 4 då jag smet över till mannen för att hjälpa honom packa han åker torsdag morgon så imorgon ställs återigen klockan tidigt för hockey och en mega brunch med honom. ♡ 
Nu ligger jag nerbäddad och ska jag avnjuta gossip girl avsnitt som jag återigen börjat tittat på. PUSS
 

SPORTLOV

Börjar sportlovet med att vakna upp med halsont, så där sket sig träningen denna vecka då. Ska proppa i mig halstabletter och vitaminer innan det bryter ut fullt ut! 
Sov länge idag tur att jag hade ställt klockan annars vet jag inte när jag hade vaknat. Åkte in med Sandra, Fredrik och pappa för bowling&lunch men det var fullbokat så lunch blev det i alla fall. Så dagens upptäckt var att bpwlinghallen har en förjädra go' nachotallrik! 
Nu tänkte jag ta tag i lite plugg som jag halkat efter i. Ikväll blire häng med Carlsson. 
Älskar lov PUSS

SHOPPING

Hello! Gårdagen spenderades hela dagen på jobbet, men fick i alla fall sluta tidigare så jag och Anton styrde bilen hem till Johan för hockey och så bjöd han även på mat! Åkte hemåt redan vid tio var helt slut i huvudet och kroppen. Somnade direkt när jag landade i sängen. 
Idag åkte jag och Ellen till norrköping för lite shopping. Fick inte med mig så mycket men blev i alla fall 2 tröjor och ett par jeans så är nöjd. 
Nu har jag precis spelat in min ölvideo haha...Hela grejen har gått lite överstyr men ändå, alltid retar det någon. Dock kan jag inte svepa och definitivt inte öl så de blev som det blev..
Nu ska jag träna lite kör med boken på bilden. Faktiskt bättre än jag tänkt mig! Finns massa olika pass med olika svårighetsgrader osv. Perfekt med hemmaträning finns inga ursäkter och jag kan sjunga med till musiken hur högt jag vill!
Ikväll blire bio och veckan hoppas jag kommer bestå av lite systermys då hon och Fredrik äntligen är hemma. 

VALENTINE

Alla ♡-dag idag, som sagt överskattad dag men en extra mysdag med kärleken är inte illa det heller. 
Har inga speciella planer, men vi kommer laga mat och bara vara. 
Imorgon är det jobb på schemat och på söndagen rullar bilen mot norrköping, har ett par byxor jag kan använda så måste införskaffa nya. Dock tråkigaste att lägga pengar på menmen. 
Nu ska jag överleva ett prov i film&tv sedan avnjuta pannkakor i skolan innan jag går på ett välbehövligt lov (som dock består av plugg) 

HOCKEY

 
OOCH Sverige tog hem det jippiii. Det blev hockey hos Mattis med gänget och hejade fram Sverige till seger. yey.
Har sen sist varit på en pedagogisk konsert med esteterna, herre säger jag bara måste sluta gå på dem blir kär i varenda kotte som sjunger. Sitter alltid med rysningar och njuter. 
Ska sussa nu så jag är pigg tills imorgon, ska hålla ett danspass på ledarskapen som jag inte bestämt än. Improvisation är inte min bästa sida men ska väl få klassen att hoppa runt på något sätt, återstår att se. PUSS

STDNT

 
Började kvällen med bad, taco och förfest hos Mattis med grabbarna. Åkte vidare till krogen och landade hos Mattis vid tre inatt, men somnade bortåta 5- halv 6 på grund av Lucas och Viktor, så jävla stukade båda två haha!!
Hade glömt att stänga av larmet så det ringde 20 över 6 igen... Slutade med att vi fick 2 1/2 sömn sammanlagt, inte så pigg på skolan direkt men överlevde den i alla fall. 
Hade i alla fall en riktigt jävla bra kväll! Älskar studentfesterna och studentlivet!! Nu har jag duschat och lagt mig i sängen ska tvinga med mig pv till stan för mat lite senare. Känner för något med största möjliga fetthalt som möjligt hehe. 

MONDAY

HERRE vad pigg man var när klockan ringde imorse då...Fick kämpa mig upp men de gick till slut. Söndagen bestod som sagt av jobb hela dagen, landade i sängen runt halv nio och däckade direkt. 
Ska försöka ta mig till gymmet idag, annars tänker jag bädda ner mig och tröstshoppa på internet behöver något nytt i livet. Behöver vår och ljuuuuus. Veckan langar studentfest så ni får uppdatering efter det. Nehe detta blev rörigt farväl, vi hörs. 

18 år

 
 
Firade att Ebba äntligen blivit 18 igår! Blev förfest och smörgåstårts hemma hos henne innan vi gav oss av till krogen. Hade helt okej kul där inne tycker alltid förfester levererar mer än själva krogen. Viktor var snäll och skjutsade hem mig och innan det drog vi en donken. Hade en riktigt bra kväll i alla fall!! Tejpade även fast mobilen i mitt huvud så jag skulle se lite vad som sker, var roligt att se den idag hehe....
Idag har jag bara varit hos kusinen, nu har jag precis tryckt i mig kinamat och ska slänga mig i duschen. Ikväll blir det mellomys hemma hos mannen. Imorgon står jobb på schemat .vill.inte. 
 

RSS 2.0