ONSDAG

Skor nike free run// NYA: träningsbrallor forever 21, världens skönaste och tjockare så jag slipper de gamla genomskingliga helvetet//
 
Var tillbaka på gymmet idag efter några månaders uppehåll. Önskar att jag kände den där viljan och suget efter att träna och äta bra hela tiden, men jag gör verkligen inte det. Träning känns som ett "måste" hela tiden för att alla andra gört och så vidare, men jag känner inte viljan. Jag måste hitta något som gör att jag tycker träningen är kul, för om jag ska tvinga mig själv till att träna stenhårt 3 gånger i veckan och äta nyttigt hit och dit så har jag gett upp om 2 veckor igen. 
Får börja lugnt och se vad som passar mig helt enkelt, för kroppen mår så pass mycket bättre av att röra på sig och det är de jag är ute efter! För just nu mår inte kroppen alls bra.
 
Nog om det! Nu har jag kollat PH och duschat. Har precis nu krypit ner i sängen med kvällsmat och ska slå på filmen "En oväntad vänskap" Har hört från många att den är bra så hoppas att den håller vad alla lovat. Blir att sova tidigt sen. PUSS

HAPPY

Grattis på 21-årsdagen världens finaste människa. Tack för att du är du Jag älskar dig 

VS

Fyndade detta setet med 5 sminkborstar i från VS i London för endast £7,50 kap! De är som att dra en len babystjärt mot ansiktet, riktigt mjuka och bra! 
Måndag igen, livslusten var väl -98 när man tittade ut genom fönstret imorse, men fick i alla fall skjuts till skolan så det var skönt. 
Eftermiddagen kommer bestå av gymnasiearbete, har lite panik inför det hatar det verkligen..Ska efter det ner till gymmet för första gången på flera månader heja mig. 
NU: tillbaka till filosofilektionen. 

CELEBRATE

 
Inhandlade den perfekta beiga vårjackan idag på Åhlèns för 499:- nu längtar man ännu lite mera efter våren. 
Helgen har bestått av biomys och fotbollstittande, har även mörkat håret några toner, för att få ett löshår att passa eftersom jag är så jävla trött på mitt tunna. Det funkar helt okej i dagsljus men så fort det blir lampljus så passar inte färgen?? Känns som om det borde vara tvärtom. 
 
Idag ska vi fira Joakim som bli hela 21 år på tisdag, både han och jag är så ivriga så han öppnade mina presenter imorse också hihi. Ska försöka få bild på det så ni kan få se vad han fick. 
Nu ska jag svida om och sedan glida över till mannen för fika och firande med släkten. PUSS

TOGETHER

Inte gjort någe vettigt idag mer än att tittat på "Johnny mad dog" den handlar om barnsoldater i Afrika, förutom att handlingen var lite konstig och djup så var den riktigt bra. Man får en inblick i hur hemskt allt det där är och att det verkligen förekommer är svårt att föreställa sig. 
 
Imorgon ska man återigen få en påminnelse och hur orättvist livet är, men även hur stark en människa kan vara, hur vänner är där och stöttar till 110% och är starka tillsammans, för att ingen ska någonsin behöva gå igenom detta. Så finns vi alla där. 

FORCE 1

Har ingen inspiration eller ork till att blogga. Går i skolan, pluggar, är med vänner och sover typ. Intressantare än så blir det inte just nu. Tråkigt när man väl statistiken höjs men.. 
Har sen senast jobbat och befunnit mig i skolan som sagt, veckan är lyckligtvis pluggfri så idag blir det att laga middag och filmmys med JB. Helgen bjuder på biomys och lugna puckar, skönt att bara vara. 
Återkommer när inspiration och ork finnes. PUSS

LONDON

SÅDÄR back on track efter 3 amazing dagar i London. Gick upp 4 i torsdags morse för att börja resan. Landade i London runt nio och eftersom vi är familjen seg så gick vi vilse typ 45 minuter extra för att komma till hotellet, och det första man möts av är en trapp täckt med lakan, nerrivna tapeter och fem spanjoner som står i damm och renoverar hotellet..ahapp men rummet var i alla fall fint! 
Vi sprang direkt ner på stan och från och med fredag till måndag gick vi väl si sådär 56 tusen mil. HERRE mina fötter, men man vill se så mycket och hinna med allt och vi hann mer än vi trodde så det var kul hann även göra bort oss 1000 gånger och skratta ihjäl oss på köpet. Köpte massamassa fina saker orkar inte rabbla upp allt de kan dyka upp i inlägg här och där men favoriterna är lätt min Air force & balklänningen! 
 
Det bästa på resan var såklart på lördagen efter Madame Tussauds när vi gick till ett fik för lunch och från ingenstans så vandrar Joakim in genom dörren. Glodde på honon ca 10 sekunder innan jag kopplade att det faktiskt var han som klev in genom dörren och satte mackan i halsen. Så himla skönt att han är hemma och att han överraskade mig på ett så pass bra sätt! Mor & far visste inte heller något så de blev lika chockade var bara Sandra som var skurken i dramat. Anywho har haft toppen dagar med familjen och de sista dagarna även med kärleken. Trots med för lite sömn, att dela på en 70 säng var inte det bekvämaste. 
 
I måndags fem på morgonen kramade vi om syster som fortsätter sin resa ner till Thailand kommer sakna bruttan efter att ha haft henne hemma ett tag, men vi hade det jättebra i London och nu får även hon äntligen träffa sin man. 
Nä nu ska jag hoppa in i duschen efter lite plugg, sen ska jag pärla armband och kolla paradise hotell PUSS

HOCKEY&PRAT

 
 
 
 
Igår var det hockey på schemat efter jobbet, Ebba och Elin blev sällskapet till matchen, hur matchen var/slutade är en annan historia..Jävligt bra med silver dock!  Åkte i alla fall hem till Viktor och landade hemma runt 3 inatt. 
Idag skulle jag och syster ta vara på solen som visade sig för första gången på flera veckor med en promenad, men nää tog 5 minuter innan den försvann och vi frös ihjäl åkte istället och hälsade på lilla nyfödd Miliam, herrejesus vad bebisar är söta/fina/vackra/underbara. 
 
Nu ligger jag med huvudvärk igen, ovanligt va!?!?! Får ren damp på det. kan liksom inte göra någe annat än att bädda ner sig och hoppas på att det ska gå över. Skulle vilja ta alla smärta till armen istället sen hugga av den så man slipper vara så jävla handikappad i hela kroppen..Måste även byta p-piller för mina har slutat tillverkas och när man byter får man biverkningar så som..HUVUDVÄRK yey precis vad jag behöver!!
Nä usch är bara arg och tjurig nuförtiden vill att min kärlek ska komma hem är desperat efter en famn att krypa ner i. snartsnartsnartsnartsnart. 
 

2014

Jag är så dålig med kameran så det enda jag dokumenterade från nyår 2013 var Elins fina dukning haha! 
Började i alla fall kvällen hos Elin med brudarna. åt jättegott och fick fina dikter upplästa om oss alla . Fortsatte sedan med singstar som spårade innan vi vandrade till Hugo med finsång till födelsedagsbarnet. Dansade röven av oss och sedan vid tolvslaget stod alla med tårar i ögonen för allt fint som varit och allt fint som kommer att komma. Satt dock en timma efteråt och slösade energi för saker som blir större i onödan, men blev räddad av Viktor och Mange och kvällen fortsatte lika bra som den börjat! Landade hemma i sängen runt 5 och var väldigt nöjd över kvällen. 
 
Idag har inte mycket åstadkommits varit helt snurrig och konstigt bakis, orkade mig hem till Carlsson där vi moffade pizza och slumrade till i sängen då&då. Vid sju begav vi oss till Ebba för bakishäng med resten och nu är jag äntligen hemma och ska sova som aldrig förr. Tack till alla som gjorde nyårsafton till en riktigt bra kväll! 

RSS 2.0