GREY

T-shirt från Kappahl. 
 
Tack återigen Evelina som hjälper mig att ordna med bloggen läs hennes blogg:Http://evelinaelisabeth.blogg.se

ZEBRA

 
Mysdag i stockholm inhandlade massa till studenten och även dessa Zebra-shorts ifrån gina för ynka 149:- kronor!
Nu håller jag på och kollar klart harry potter filmen som jag somnade till igår och ska snart slänga i mig mat i magen, kvällen är oklar än men lutat år mys i alla fall. Imorgon ska jag åka och fixa brynen samt färga dem, ont som satan men värt som satan. Så man blir lite studentfin. Men nu: Tillbaka till Potter. 

jnkj

 
 
 
 
Spanat in denna skönhet ifrån H&M ett bra tag men 200 spänn för bara en överdel kändes mycket men sedan provade jag den och kunde inte låta bli!
Har haft en riktig slappardag sov ut första gången på länge, åkte sedan hem och storstädade rummet.
Har tryckt i mig en halv pizza med far och nu lutar det åt häng med tjejerna innan jag åker hem och fixar räkmacka till mig och mannen. Imorgon blir det Stockholm igen för skärholmen och IKEA!
 
 

P-FEST

Hittade bland annat en superfin sommarklänning i Stockholm! 
Irrade runt på stan lite snabbt innan vi begav oss hem för att åka in till Nyköping på personalfest och femkamp med andra Max restaurangen, var riktigt kul och vårat lag kom tvåa. Fortsatte med mat på Ambeosia och sedan hemmafest hos en ny sommarkotte blev dock hemgång redan vid ett och idag var man inte pigg när man vaknade..Men åkte till skolan och fixade och trixade med lakan hela dagen var inte hemma förrän fem! Men vi var några få tappra krigare kvar som hjälptes åt. 
Nu ska jag hem till mannen PUSS

GREEN

 
 
Åh härliga dagar!! Igår åkte vi till hamnen med grabbarna och intog den första glassen för i år och idag höll vi hyllningstal i klassen vilket var svinkul och fint att lyssna på. Har spenderat några timmar i solstolen och nu ska jag börja fila på min redovisning jag ska ha imorgon. Efter den är det bara en utvärdering som ska skrivas sen är jag K L A R. 
Imorgon blir det grillning hos Nilsson dock blir det tidig hemgång eftersom jag jobbar öppning på lördag och på kvällen blir det hemmafest men återigen tidig hemgång för jobb hela söndagen. Sparkontot kommer i alla inte gnälla när lönen rullar in. Nu ska jag sätta fart så jag blir klar!!

SHOPPING

 
Sitter och tokpluggar till sista provet nu, efter det är det bara en redovisning och utvärdering som ska knåpas ihop sedan är jag KLAR!!! Gah helt sjukt. 
På måndag åker jag till Stockholm för att shoppa, kan inte ens minnas senast jag gick på stan för att köpa kläder?????? Alltid fattig men då tänkte jag unna mig (är dock fortfarande fattig men) Önskar att jag hade pengar så jag kunde bära de kläder jag vill men aja nu djupdykning tillbaka i skolböckerna. 
 

SICK

 
 
Fredagen bestod av att få spö av pojkvännen i bowling, det var helt ok när han ledde med 20 poäng men när skillnaden var över 100 ville jag bara ge upp..Men bjöd honom på middag ändå så snäll som man är (trots dålig förlorare as hell) Lördagen lapade jag sol hela dagen vilker resulterade i röda armar och röda kinder, har fortfarande kvar att jag blir jätteröd på kinder men inte under ögon, vilket ser ut som om jag pressat solarium i 40 år med förstora såna där ögonsaker..Kvällen bestod i alla fall av kubb på vallarna med tjejerna innan jag landade hemma hos mannen för Harry Potter film nr.2 som vi börjat följa slaviskt. 
 
Idag har jag pluggat heeela dagen dock gjorde vi ett roligt projekt på förmiddage som kommer visas imorgon. 
Nu ska jag se talang-finalen och duscha. Imorgon måste jag bege mig till veterinären med plutten på bilden..Han har betett sig konstigt och hållt sig undan annars är han alltid med och ska ligga i knät osv. Och häromdagen kissade han på golvet vilket aldrig hänt (och eftersom han är kastrerad så markerar han inte revir) Och nu går han runt och sätter sig i "kissposition" hela tiden och typ skriker av smärta och om man kommer för nära så fräser han och morrar för han har så ont resten av tiden ligger han bara utslagen. Antingen är det utinvägsinfektion eller fel på njurarna (snälla att det är urin <3333) Nojar så mycket över "bara" en katt förstå i framtiden med barn, haha. Nej nu ska jag skära upp vattenmelon och bänka röven i soffan!

TIRED

Trött och irriterad tjej som skriver. Har tröttnat rejält på min hy nu brukade aldrig ha problem med den så råkade man säga det högt nån gång och *vips* så är allt knas. Har alltid massa finnar i pannan som inte riktigt är finnar utan mer prickar som alltid finns dag ut och dag in?? Plus dålig hy på kinder och runt munnen, och nu har jag även fått något utslag under läppen och ögonen bara rinner och kliar hela tiden och är illröda. ÅH svårt att känna sig fräsch med allting äckligt som aldrig vill bli bra..
Har gett strikta order till JB att använda sina pt- och kostkunskaper för att jag ska börja äta bra nu se om det blir någon skillnad. 
Idag blir det pv-häng hela kvällen ska laga mat och kanske bowla ska bli mys, imorgon är det häng med ellen 

BROWN

Sa farväl till mitt blonda hår idag förevigt och la för första gången i färg istället för toning, eller ja frisören gjorde! 
TIPS till alla besök "nya sundasalongen" hon är superduper duktigt, trevlig och bra priser! 
Så nu valde jag att färga permanent så jag kan skaffa löshår när jag far till stockholm nästa vecka! 
 

PLUGG

Har alltså dessa 13 saker som ska vara klara innan den 26 maj........Spelar ingen roll om det är "det sista man någonsin gör i skolan" Man är fan lika lat för det. Har dock börjat beta av en hel del så får isolera mig sista tiden tills allt är överstökat. Som tur är har jag en fri jobbhelg så det får bli en plugghelg istället. 
 
Anywho i helgen hade vi finalkväll som blev jättelyckad och mysig, på lördagen blev det ett jobbpass och på kvällen blev det myskväll med älsklingen, vi utmanade varandra i "smartare än en femteklassare" och jag tog hem en stark seger med 11-6. Söndagen bestod återigen av långpass men hade så jääkla ont i magen så fick gå hem två timmar tidigare.. 
Imorgon ska jag färga barret och på torsdag ska jag iväg på en spännande grej och kvällen blir det att testa frisyrer till balen, heja heja kämpa det sista nu! 
 
(GRATTIS ELLEN PELLEN PÅ DIN FÖDELSEDAG LOVE YOU ♡)

DANS

 
 
NI MÅSTE SE DENNA, sån jäkla powerlady på 80 bast(!!!) Och rätt åt domarna när de var så himla fördomsfulla.
 

WEEKEND

 
Länge sedan jag haft tid att kika in här, tog resväskan direkt från mannen och flyttade in hos Elin en vecka. Har sedan dess klämt in tid med pojkvännen, grabbarna och plugget. Ikväll var vi på bion "The other woman" sevärd dock lite överdriven på slutet men men. 
Imorgon har ännu en vecka passerat och studenten rusar mot en, det styrs i alla fall en let's dance final hos Carlsson med tjejerna med final-tema dvs. finklädsel, ballonger och drinkar innan jag ger mig på en jobbhelg med långpass både lördag och söndag tackar inte nej till pengar i dessa dyra studenttider!

MOVIE

 

Tänkte att jag skulle göra en video på beppen men ja...Blev endast några få klipp från förfest 1 sedan glömdes det totalt bort, men här är i alla fall det jag lyckades skrapa ihop!


BEPPE

 
BÄSTA BEPPE! Hade en svinbra kväll rakt igenom! Så glad över att jag krigade med mitt paraply på nico så att min mössa faktisk är läsbar idag!  Slocknade bortåt tre hemma hos Mattis tills han bestämde sig för att han inte kunde sova och då skulle inte nån annan heller få göra det, så det blev musik och gardiner som drogs upp innan vi fick tyst på honom. 
Krigade oss till max på dagen och vandrade sedan hela vägen tillbaka, nu har jag äntligen landat hemma och tagit mig en dusch. Imorgon blir det häng med Ellen och jobb. PUSS! 

RSS 2.0