BAK&PLUGG

 
 
 
Idag blev det pluggdejt och bakning, gav oss på att prova macarons dock blev smörkrämen i mitten lite föör smörig och jordgubbssamaken på de rosa var inte alls lika god som man trodde, men chokladen var helt klart godkänd, dock kommer jag alltid föredra mina chokladbollar (hehe) Nu blir det dusch och sedan krypa ner med mannen och mysa. ikväll börjar 112 Aina finally, bästa serien! PUSS

WEEK

 

 

 

 Ny vecka, kommer bestå av plugg&träning dags att komma igång igen, kortet går ju trots allt ut i december och då ska jag och syster hunnit blivit tränade tills våra män kommer hem igen. Idag ska jag dock följa med och kolla när Elin sätter i mer bläck i huden, sååå sugen och avis. Återigen fuck er eksem hatar er. 

 


NORRKÖPING

 
"jag ska inte shoppa något" slutade med två tröjor, pyjamashsorts, nagellack och ett par skor när bilen styrdes till Norrpan igår med tjejerna, hehe. Hade iaf jätte mysigt som avslutades med idol hos Idun och sedan fylletaxi. 
Idag hade det pratats och planerats om utgång, men det blev ändrade planer så blir en myskväll med hjärtat mitt. Innan det ska jag försöka klämma in lite plugg också, så jag får det lugnt i veckan. Imorgon nalkas gammal vänskap och jobbdag, PUSS ♡ 

MÅNDAG

 
Igår styrdes bilen mot Linköping för att besöka Ikea med mor och far, inhandlade ett nytt duntäcke och påslakan + två jätte fina tröjor! Åt såklart köttbullar på Ikea också, godaste som finns. 
Idag plockade jag med alla böcker hem för att ta en riktigt pluggdag. Men nej...Måste verkligen skärpa mig tar inte tag i någonting så himla himla skoltrött. Har ingen motivation överhuvudtaget. Skulle behöva en personlig pluggcoach som alltid fanns där och pushade mig så man kom någonvart och fick det roligt. Det vore något. 
Men nu ska jag försöka läsa igenom lite ledarskap innan ensam mamma söker. 

KOLMÅRDEN

 
I fredags åkte vi upp till Kumla för att träffa Joakims släktingar, åt god middag och firade hans mormor, kollade massa videor på Joakim när han var liten också fick kramp i magen av allt skratt!
på lördagen ringde klockan tidigt vi firade ju nämligen vår 2-års dag och åkte till kolmården. Var superkul och mysigt. Såg björnshow, rovfågelshow osv. Älskade nya delfinshowen satt med rysningar från start till slut! Gick även tropicarium innan vi åkte hem. Aldrig varit där inne var riktigt häftig, gick liksom runt bland massa mini apor som hoppade runt huvuder på en. 
På kvällen köpte vi kinamat och myste till filmer. Världens bästa är han min Joakim, sjukt att det redan gått två hela år  ♡  ♡ 
 
 

PODCAST

 
Och så avverkade man sitt sista skolfoto idag i livet. (om man bortser från studentfoton) och jag fick för första gången i mitt liv sitta, coolt osv. Har sedan jag kommit hem försökt plugga men går alltid lite halvdant med mig. Har istället fastnat vid podcasts igen som jag gjort mer och mer på senare tid. Var tvungen att lyssna på Kristian Gidlunds podcast från i somras som våran lärare tipsade om. Han berättar om sin cancer och hur han möter livet trots att han vet att han kommer dö. Den var hemsk men såå fin att lyssna på. Tipsar starkt! 
Snart styrs bilen till Sandra för att kolla idol med favoriter, imorgon ska jag agera lyckomaskot och sedan testa studentmössor. ÄNTLIGEN börjar något hända som representerar studenten, JIPPI. 

HOME

 
 

LOVE


BROWN

Fick yolo ryck igår och vips så blev jag brownie, dock skulle det inte bli så himla mörkt och inte med gråa inslag här och där heller haha, trots 2 färgförpackningar så kikade det blonda fortfarande fram. Så ska snart glida ner till ica för en tredje färgburk och försöka jämna ut lite färgklickar. Annars så känner jag mig faktiskt nöjd? Har varit blond i 18 år så kändes kul att testa någe nytt och fått bra respons så! 
Nu ska jag glida ner till syster så hon hjälper mig med barret sedan titta idol med våra vapendragare till män. PUSS
 

HELGEN

Började fredagen med att möta upp tjejerna på Rhodos för käk och lite presenter, äntligen var det Elins tur att bli 18, grattis igeeen ♡  
Fortsatte hemma hos henne med förfest med goa människor innan vi vandrade mot krogen och dansade hela natten. Fick skjuts hem av mattis och hittade en däckad kille på min gata så fick sitta i kylan full och dan innan ambulansen kom..I lördags skulle jag bara ta det lugnt med myskväll men som vanligt när det är fjuttefest så blir man övertalad haha, så vi trängde in oss 20 personer i en lägenhet och sedan blev det krogen igen. Hade svinkul igeen. 
Söndag innebär bakisångest, ska inte dricka på länge nu. Min kropp mår inte bra nu alltså bara kolla min hy..uschamaja. Nu ska jag åka och fixa en grej stay tuned! PUSS
 
 
 

AXWELL

                                                                     Bilder från stureplan.se 
 
Åkte upp till stockholm runt tolv, väl framme gick vi ut och käkade, sedan tillbaka till Antas AMAZING lägenhet för att föra och fixa oss. Vid åtta tog vi färjan över till djurgården, efter lite problem kom vi äntligen fram mötte upp grabbarna och kvällen blev grym. Axwell är som vanligt bäst och langar fetast konserter, efteråt gick vi hem för lite mer förande och uppfräschning drog vidare till olika klubbar fick gå in vip och slippa betala, bra med kontakter hehe..Landade i lägenheten fem på morgonen och somnade bortåt sex. Vaknade tio på söndagen, jag och Lollo gick på stan hela dagen tills bussen gick hem vid fem skapligt sliten man var då! Däckade skönt hemma i sängen sen kan jag säga. 
 

RSS 2.0