WORK

I fredags började sambolivet med en storhandling och sedan hem till morfar för att lämna blommor och gratta honom. 
På kvällen droppade alla in för lite grillning och let's dance. I lördag nalkades jobb i fyra timmar som tiger på Max men Josephine var en ängel och bytte sista timman med mig så jag fick ha ansiktsmålningen, efter att jag blivit trött på att svettas och höra jobbiga ungar som skrek "fula tigern, hallå bögtigern, fjolla ta mig då!" osv. Kids alltså.....Kvällen hade olika planer antingen utgång eller myskväll men blev visst inget av det. 
Och idag var det återigen jobb, jobb, jobb. Nu ska vi krypa ner och titta på film imorgon är det sovmorgon! 

FEAR

Åkte hem till Ellen efter skolan för att bjudas på go'fika och prat, alldeles för längesen vi sågs! Tog bussen hem vid tre då hon skulle skypea med en familj i USA så stolt och avundsjuk. 
Ska försöka sätta mig och beta av lite plugg nu, sedan försöka sova inte haft roliga nätter på senaste tiden så vill försöka få den sömn jag fixar. 
På fredag flyr familjen landet för att fira pappas födelsedag jag är fast med skolan, men får i alla fall en sambo i en vecka så det ska bli kul och mys!! Men nu långdusch och plugg. 

ROOM

 
Gårdagen bestod av storstädning av rummet, inlämning av arbeten och mys med mannen innan han begav sig till Stockholm imorse, som bestod av grönskasdipp och modern family ! 
Idag är det våffeldagen så jag och Elin tog våffeljärnet under armen och åkte till Mattis för att frossa i just våfflor, pratade framtid och åt gott. Sedan åkte vi även förbi Johan för att hälsa på chiuaua bebisen Frankie sååå söt. Nu har jag landat hemma och ska kolla ikapp top model innan det är dags att nanna kudden. Godnatt!

TIRED

Gårdagen blev mys med tjejerna badade bubbelpool och bastade hemma hos Idun. Blev helt seg efteråt så vi landade hemma runt tolv och slocknade direkt. 
Idag har det varit häng med plugget, svenska och filosofi roligaste ämnerna (<333) Blev en snabb sväng till stan och sedan till kusinen. 
Nu har vi ätit hemmagjord pizza och kollat igenom Joakims bilder från resan VILL OCKSÅ RESA och se allting..Men först några månader till i skolbänken. Jippi. 

YEARS

Igår började jag och Joakim räkna lite på hur länge vi faktiskt varit tillsammans och insåg att det var 2 och ett halvt år så vi tänkte fira det lite, åt familjepizza med hans familj och hade mysigt sedan blev det let's dance och filmer. Har blivit pensionärer och somnar alltid runt 10-11 haha man är helt slut efter skolveckorna.. 
Inatt har jag varit med i en disneyfilm och simmat i ishav med ett stort skepp efter mig, samt kört vilse i Stockholm tills jag hamnade hemma hos Benjamin Wahlgren osvosv. undrar vart min hjärna får allt ifrån ibland..
Kvällen består av mat och häng med tjejerna får se vad som händer. PUSS

TORSDAG

Mitt nya party-skal från HM för endast 50 balubas. Haft det en vecka och trott eller ej så sitter glittret kvar än så länge. 
Händer inte så mycket på dagarna, går i skolan åker hem sover osv. Tankarna är på annat håll hela tiden. Imorgon är det månadsdag för mig och mannen ska fira med pizza och spelmys hos honom med hela ligan. Resten av helgen kommer få bestå av plugg blir inte roligare än så. PUSS

WHAT IF

Här har det varit tyst. Lika tyst som att gå in i skolan i måndags. Aldrig varit med om något liknande. En hel skola i sorg, en hel stad i sorg. Folk i korridoren som grät så mycket tills de skrek, och det kändes som om hela hjärtat skulle gå sönder för det gjorde så ont att se och höra dem. Nära vänner som är förstörda och söndergråtna och man står där och känner sig hjälplös, för man vill hjälpa men ingenting man gör eller säger kommer för en sekund lindra deras sorg för tillfället. 
Alla tankar till din familj och dina vänner, vila i frid. 
 
Och ta hand om varandra. Alltid
 

MEDINA

 
Bildbomb från gårdagen!
Började hemma hos Elin och förade med 15 tjejer, hade det riktigt kul. Redan vid tio begav vi oss in mot krogen köpte drinkar och inväntade Medina. Dansade röven av oss och när Medina äntligen kom och jag trängst mig längst fram så gick det en låt innan jag fick världens magknip (???) Slutade med att jag låg i fosterställning i en soffa längst bak hela uppträdandet haha fyfan...Det gick över efter ett bra tag i alla fall. 
Summan av kardemumman så var det en riktigt bra kväll och som vanligt levererar förkröket mer än krogen. PUSS

B-DAY

Om prick en månad är det min födelsedag och jag blir nitton år!! Känns som världens onödigaste ålder och inget slår ju att fylla arton, men har fått massa förfrågningar om vad jag önskar mig. Önskar mig egentligen ingenting men har i alla fall slängt ihop en liten lista på vad jag skulle kunna tänka mig! 

BODABORG

Hejsan. Har absolut inga bilder att bidra med så ni för nöja er med en text. Gårdagen blev lång, slutade halv fyra åkte direkt till Boda Borg med Johanna för jobbmöte, käka deras tacobuffé och köra banorna till kvart i tio då det var prisutdelning. Och vårat lag vann tjohoo!! Så fick äntligen en tröja därifrån haha..Kom hem och slocknade fort. Idag hade vi kort skoldag och vid tolv hade vi möte med balkommittén, känns lite oklart med vissa grejer fortfarande men det får lösa sig. Har ätit och myst lite med mannen men nu är det dags att ta tag i den där jäkla religionen...Har diskussionen kvar men vet inte alls vart jag ska börja eller hur jag ska skriva, får verkligen hjärnsläpp när jag inte vet till 100%. Men hang in there det löser sig på något sätt. Återkommer när jag har bilder och något roligare än skolan att skriva om. PUSS

SÖNDAG

Mina fina rosor som pappa kom hem med igår för att jag varit sjuk och för att det var internationella kvinnodagen, han är fin han ♡ 
Idag så färgade Elin håret på mig sedan skulle vi ha en pluggdag men vi drog in till stan istället för att handla nödvändigheter sen tog vi första glassen för i år och begav oss till rosvalla för fotbollstittande med grabbarna innan vi drog hem och fixade naglarna. Så jävla mycket pill med sådant men det är värt det sen. Och även så himla skönt att vara ute utan att frysa!! Hoppas vädret håller i sig så är våren här snart. 
Imorgon är det äntligen skola, skönt efter att ha legat och degat i snart en vecka nu är jag back on track och imorgon kommer även Joakim hem och är hemma i hela 16 dagar LYX ♡ 

SINNES

Febern är GONE! Håller tummarna på att den inte kommer tillbaka nu bara, så får stanna hemma idag också och missar en utgång i Norrköping på grund av det. En toppenvecka som istället blev en bajsvecka. 
Har varit så uttråkad sett tusen filmer, alla klipp på youtube, städat, ätit, pluggat, läst, sprungit runt med studentmössan osv. Snart kommer far hem då ska jag hjälpa honom att laga mat det står Tacogratäng på menyn (otippat för mig he-he) Ikväll byter jag ut vin mot let's dance och hemmamys! 

BAKSLAG

Jaha nehe bakslag här dåå..Igår åkte jag och plockade upp Elin och for in till Nyköping mådde helt okej hade ingen feber men var fortfarande tung i huvudet av förkylningen. Vi plastade in hela Down East för att färgen inte skulle förstöra något, och sedan åkte vi till Idun. Kände hur jag började frysa igen satt med tröja och värmefilt men frös konstant, medan alla gick all in fick jag gå all hem redan vid nio hade rysningar så det gjorde ont i hela kroppen kom hem och tog tempen och japp...Ännu mer feber!! Åh.. Haha blir så jävla gnällig när jag är sjuk ja vet.. men det är såååå tråkigt att ligga hemma speciellt idag med det fina vädret ute! Men kan liksom inte göra något för febern hänger sig kvar. Så ligger här med min toarulle och hostmedicin och är handikappad. Aja nu ska jag verkligen försöka vila upp mig så jag inte går ut för tidigt denna gång. Hoppas ni mår bättre än jag PUSS!

MÖSSAN

SÅDÄR här är pärlan, eftersom jag jobbade med abc-gruppen så slog jag på stort och tog den finaste mössan som är Kashmir-mössan. Dvs att de är äkta kashmirull på den och blinget i mitten är doppat i 18k guld. Det är även mattskärm och jag slipper sömmen i pannan som är mitt i på de andra mössorna. Är jättenöjd verkligen!!
Känns så sjukt konstigt att sätta den på sitt egna huvud med sitt egna namn på också! Att det verkligen är MIN tur nu..Valde att skriv klassens namn också då det blev med symmetrisk med mitt. 100 dagar kvar nu!

STUDENT

Hej vänner, jag lever men det är knappt! Åkte på feber också så har värdens huvudvärk och är helt snurrig antar att det hör till. Men mitt i all misär så fick jag ett uppiggande mail om att jag fått paket från abc-gruppen!! Så slängde mig iväg till affären och plockade upp det. Är jättenöjd över sakerna! Älskar det guldiga mössöverdraget skitbra för att skydda mössan och för att synas lite extra på flaket hehe. Mössan var dock lite stor men eftersom jag tog den dyraste varianten ska den forma sig efter huvudet på något speciellt sätt så det ordnar sig nog. Allt får fem av fem nachos! (Även från kissen som gillade lådan) 

SJUKLING

Huvaligen, har dragit på mig förkylningen och halsontet från hell. Samma visa varje år testar vårjackan en solig dag och blir straffad direkt att man inte lär sig att "svettas in våren".
Hade rådgivarmöte imorse på Ohlssons så fick i alla fall en god räkmacka till frulla (det jag väl kände av den) Kände mig inte sådär jättefräsch att sitta och nysa och snora hela tiden heller, har även längsta skoldagen idag  sitter och fryser på film&tv at the moment, sen ska jag hem och kurera mig med alla sorters vitaminer osv. För imorgon är det studentfest och då måste jag bli piggare!!

MÅNDAGSBARN

Och här ekade det tomt hela helgen. I fredags efter let's dance åkte jag till stationen och hämtade upp mannen, fick äntligen krama och pussa på honom. På lördagen åkte vi in till stan kunde inte leva utan svarta byxor längre så slog till på ett par, finally. På kvällen kollade vi mello och tog det lugnt. ställde klockan och vaknade med halsont men kämpade mig iväg till jobbet ändå och knegade till fem innan jag blev bjuden på en megagod middag hos svärpäronen. På kvällen hängde jag med upp och lämnade Joakim och pussade honom hejdå för ännu en vecka utan honom. 
Idag är det ny vecka som bjuder på studentfest och utgång i norrköping, låter fint i mina öron. puss! 

RSS 2.0