2013

Firade in det nya året med tjejerna- besökte London med kärleken- Hämtade hem min lilla kisse- hemmafester
Fyllde 18- gick ut på krogen- fick överraskning- umgicks med vänner- tog många fikastunder på stan. 
TOG KÖRKORT- Besökte summerburst- slutade skolan- började bära sommarkläder-körde mycket mycket bil
 
Jobbade röven av mig- besökte grönalund- hemmafester/krogen- MAGALUF med tjejerna- grym sommar
Kom hem- hade balkongfylla- fortsatte jobba och njuta av sista sommarvärmen- GICK PÅ AXWELL! Blev brunett- Firade flera artonårsdagar- firade två hela år med kärleken- gick på fotopromenader.
Studentåret drog igång på riktigt- studenfester hit&dit- Blev ensam 12 november igen- glatt&ledsamt blandades
Firade jul utan honom- hade den årliga dodgebollturneringen
och ikväll firar jag in 2014 med tjejerna igen på en efterlängtad hemmafest. Året då det är vår tur att ta studenten och hela livet kommer förändras.Nu är jag redo för förändringar, 2014 nu kör vi 
 
 

SÖNDAG

 
Inhandlade detta på stan häromdagen. Det är en ny sminkkollektion från apoteket faktiskt. Ville testa eftersom min hy är känslig mot allt. så gick in och pillade lite på borsten och huvaligen det är som att dra en bit av himlen mot sitt ansikte haha! Köpte ett paket som var på halva priset efter jul, jättenöjd! 
 
Idag var jag återigen på stan med Ellen och panikletade saker till nyår, är klar nu i alla fall det får bli som det blir. Inhandlade även två mascaror och ögonskuggor för 30:- (rea <33) Nu tänkte jag ta och fixa naglarna också så man även har det gjort, ikväll blir det förmodligen en bio. Har förresten beställt min studentklänning nu!! Hoppas bara den sitter bra på osv. PUSS
 

MOVIE

 

 


DODGEBOLL

 
Ja alltså att möta tre killag på raken med handbollsspelare i de flesta kanske inte var sådär jättebra för vår del. Förlorade alla matcher haha..lite tråkigt att lottningen inte gav oss mer jämlika lag. Men hade kul ändå! 
Ska försöka klippa ihop en liten video nu har 108(!!?) filmklipp att gå igenom, yey. Älskar studentåret. 

JULDAGEN

 
Möttes hos Johanna och började föra, vandrade vidare till Robert och sedan krogen, Intog för många shottar och var ute redan halv ett, kom in halv tre genom vipen med människor som jobbar med Filip och Fredrik. Väldigt oklara 2 timmar innan man kom in igen, dansade röven av mig sista halvtimmen, trängde ihop oss 6 pers i en bil och somnade direkt när jag landade hemma vid 5. Hade med andra ord en toppentoppen kväll, var verkligen skitkul! 
 
Idag har jag inte uträttar mer än att ta en sväng till donken för att mätta en bakismage. Har städat rummet och äntligen duschat, sitter och kollar på Hunger games med familjen nu, rätt sjuk film hittills. 
Blir att vila ordentligt tills imorgon dodgeball turnering står på schemat möter handbollslag första matchen så har inte sådär jättehöga förväntningar på oss haha..men kommer bli riktigt kul! PUSS

CHRISTMAS

Julen var roligare förr, när vi satt med hela släkten ena dagen i farmors gillestuga med alla kusiner, Erik osv. Och andra dagen hemma med andra delen av släkten från mormor och morfar. Det var fullt med snö och det var alltid sådan stämning med klappar, maten, tomten som luktade farmor, julfilmerna, öppna brasan m.m. Men allt är annorlunda nu, nu förtiden uppskattar jag julen mer familjen och släkten kan jag inte ta det för givet längre. Både farmor, sten och Erik är borta och även mormor börjar bli så dåligt att hon inte orkar vara med hela kvällen. Jag uppskattar familjen och de som fortfarande finns med oss. Jag är avundsjuk på er som fortfarande har stor släkt med stort julfirande. Ta vara på det. ♡
 
Idag började vi dagen med att besöka Ida och Emma, svängde även förbi Jockes hus för att lämna julblomma till farmor och farfar som är husvakter när hela bergmans är på resande fot. Sedan firade vi julen hemma hos oss med släkten, skulle varken ge eller få klappar eftersom vi åker till London med familjen och inhandlar allt där men fick lite klappar ändå och de var jättefina ♡ Nu ska vi krypa ner till en julfilm puss!
 
 

BELIEVE

DENNA MAN!! Så jäva underbar och bra film. Kan inte låta bli att älska honom förstår inte hur man kan tycka illa om honom haha..Alla satt och tjöt till filmen förutom Viktor som är hjärtlös men anyway SE DEN. 
Innan vi drog på bion så hade vi en snabbfika med Ellen och nu är jag hemma, tänkte slänga på en serie att somna till så småningom. Imorgon går vi på lov inviger första helgen med att jobba 11-20 varje dag. Carpe diem så att säga. PUSS

LINKÖPING

 
Blev väckt av far imorse för brakfrukost innan bilen styrdes mot Linköping med hela familjen, gick på stan och träffade Emelie sprang även på Hampus och Linus var kul att träffa dem igen! 
Begav oss in till stan för mat på ett asgott ställe där man valde ut mat som i en buffé sen lagade kocken allting framför än, nom nom. Fick med mig hem ett par kängor som jag suktat över i flera månader och nu var dem på rea så slog till! Köpte också ett par svarta byxor för 150:- balubas (Lager 157 <333) 
Nu ligger jag i sängen, skulle egentligen pluggat men orkar inte dra fram böckerna. Så det blir solsidan istället PUSS. 

LÖRDAG

 
Hade inga planer på utgång igår men grabbarna övertalade både mig och Elin, så vi drog på förfest hos Mattis innan vi vandrade mot O'learys. Hade en toppenkväll, kändes lite segt när vi först kom fram men jag och Anton drog till baren och när syster dök upp intogs även några shottar, så blev en riktigt rolig kväll. Träffade även massa saknade och avslutade på alibaba med Niklas och Max, som sagt spontanare blir alltid bäst! Kom hem runt 4 och däckade direkt, vaknade åtta imorse men lyckades somna om till ett. Har sedan dess varit en mumie som legat och degat mesta dels, och kvällen fortsätter i samma anda. Skulle till Katrineholm i egentligen men plånboken och kroppen säger ifrån men viljan säger ja. 
Men det är bra att jag får lite pengar sparade många bäckar små tills man ska resa efter studenten helt enkelt!
Nu ska jag ha "ta hand om mig själv"-kväll. Aldrig haft nån genomgående sådan så vi får prova. 
Nu ropar duschen mitt namn. PUSS 

STUDENTFEST

 
Samlades hos Mattis med grabbarna för middag och förkrök. Fixade oss i ordning. spelade musikspel och snurra flskan hade det riktigt kul. Vandrade sedan bort mot brandholmen för ännu mera förkrök. Kom till krogen runt elva och hade en toppentoppen kväll. Vandrade sedan hem bortåt halv 3 med Mattis och Lucas. För att upptäcka att vi var utelåsta eftersom fröken Carlsson hade nycklarna och hade redan somnat haha...Så jag och Mattis vandrade runt till fyra på natten för att hitta sovplats eftersom även Lucas somnat..Men som tur var ställde Ellen upp så vi trängde ihop oss där runt fyra inatt, vaknade 6 imorse och halvsov till åtta. Var bara att ta sig upp och vandra till skolan, höll mitt tal och lyssnade på föreläsning. Däckade sedan återigen i Mattis soffa och bortåt 5 åkte vi till donken och moffade framför paradise hotel. NU är jag äntligen hemma och nyduschad ska sova direkt! Har i alla fall haft ett riktigt toppendygn!! PUSS

SHINE

Nytt julpynt jag och syster inhandlade idag. 
 
Ligger i sängen med alla miljoner broschyrer från SACO-mässan och stryker under intressanta saker. Har storstädat och försökt pluggat men fick en bra ursäkt att slippa när Carlsson kom förbi på adventsfika nu ska jag redigera lite bilder och sedan en långdusch innan solsidan. Imorgon är det en ny skolvecka som drar igång endast 19 dagar kvar till lov 

PHOTO

 
De senaste dagarna har bestått av bakning med grabbarna, Idol med tjejerna och Saco-mässan. Är sååå splittrad om vad jag vill göra i framtiden, får även mer panik när man ser vilka kurser&betyg som krävs för de olika utbildningarna...Kommer bli uteliggare till slut, det känns även så läskigt för det är liksom NU man ska bestämma sig slutar ju skolan om ett halvår!? Panik. 
Igår började jag i alla fall dagen på Boda Borg för att fira Marias 40-årsdag. Jag. Pontus och Emma kämpade på och klarade 16 banor så det är vi nöjda med! På kvällen fortsatte det med middag&partaj hemma hos dem. 
Idag ska jag kolla julkalendern och plugga, vid tre ska jag iväg och fota 4 syskon med alla barnen. Efter det blir det bara hem och dega. Älskar att alla ljusstakar och stjärnor är uppe blir så mycket finare i mörkret, nu väntas bara snön 

RSS 2.0