TORSDAG

 
Besökte storstaden med Carlsson och inhandlade nödvändigheter, invigde även Frozen Yoghurt på Sandy's, var riktigt gott! Nu ska jag dra på mig svart långkjol och sminka mig läskigt, ska iväg på liten halloween grej hos kusinvitamin. 
Ikväll blir det mys med mannen min, får se vad vi hittar på var länge sen vi hade tid att bara umgås, går om varandra nu när jag har lov och han jobbar. Imorgon är det YOLO (haha) premiär med brudarna! PUSS

1 WEEk

 
HÄR mina damer&herrar var det tomt. Känns som om hela lovet har gått och jag som skulle hinna med så mycket vettigt detta lov, som massa träning och plugg. Har det blivit så? neeej. 
Har istället spenderat dagarna på t ex boda borg, hjälpt syster med sista flytten, lunchat på stan med ellen och även inhandlat till studenfesten och varit på fotografering. Och idag vaknade jag upp och såg inte halva mobilen när jag försökte läsa, migränanfall stod på schemat så det var bara att stappla hem och bädda ner sig igen..! Men det blev bättre mot kvällen och hockey med tjejerna stod på schemat som även avslutades med massa prat på Max. Imorgon däremot är det träning för fulla muggar (och kaaanske plugg) PUSS

SÖNDAG

I fredags efter skolan åkte jag hem till Sandra och hjälpte henne att packa det sista i lägenheten, på kvällen blev det idolmys hos Carlsson med Linnsan också. Blev tidig hemgång eftersom jag började jobba klockan tolv i lördags, var mycket folk så var rätt trött när jag landade hemma klockan sex. Men var bara att svida om och åka vidare till utflyttningsfest hos fjutteman. 
 
Trängde ihop oss ca 25 pers i lägenheten, och korkade upp. Hade svinkul verkligen. Adam hittade ett paket med toalettpapper så hela lägenheter blev mumifierad, dörrar krokades av och mina strumpor var kolsvarta efter ha sprungit runt på golven, det spårade lite till sist men alla fortsatte in till krogen var faktiskt riktigt kul, dock var det proppat med folk men det roliga var att man kände så pass många då. Landade hemma bortåt fyra. Idag har vi fyra legat med baksjuka legat och degat hela dagen förutom en tur till tempo för att handla mat, lagade tacogratäng åt oss alla, sedan åkte vi till lägenheten för att städa blev några cider och 234 kronor rikare pga panten. Nu äre solsidan sen soooova. PUSS
 

ARRIVED

 
Kort och skön skoldag gjorde i princip inget förutom att lyssna på en föreläsning om Nord Korea tycker sådant är skit intressant!
Efter skolan drog jag och Elin på äventyr för att leta rekvisita till våra utklädnader. Fyfan vi kommer vara fulast men ha bästa utklädnaderna! längtar längtar. Nu ska jag dra mig upp ur sängen ska nämligen tillbaka till skolan strax, esteternas höstkonsert står på schemat, Johanna är med första gången så ska bli kul att se den.
Imorgon är återigen en kort skoldag, barnbidrag, lov och fredagsfika med tjejerna. Kan inte bli annat än bra 

PREPARING

åh saknart.
 
Plugget igår resulterade i att jag blivit av med både svenskan, religionen och alldeles strax psykologin! Så skönt så man kan slappna av lite mer när lovet välkomnas på fredag, välbehövligt är det kan jag lova. 
Nu ska jag ner och träna och snart släpps teeeeemat till studentfesten, är övertaggad hoppas alla andra studenter också är det!
 
Idag är det även den vemodiga oktober månaden. Då Joakims och min månadsdag faller på samma datum som farmors bortgång, det är redan 6 år sedan cancern tog hennes liv, och jag tänker alltid på henne när jag bidrar till cancer forskningen i denna rosa-månad, Även pappas ord "Sorgen kan man hantera, det är saknaden som tar kål på en" Vila i frid Farmor 

VIDEO

 

 


DINNER

 
Fyfan vad trött jag äääär. 
Igår kom jockes släkt så var där och åt middag, idag var det jobb 11-15 och fick aggera max-tigern! fyfan aldrig igen svettades ihjäl! Och vissa barn skulle såklart dra i svansen och hålla på med gick bra ändå, dock är jag heeelt slut nu sjukt att det tog så mycket på krafterna! Nu har jag matkoma efter pappas potatisgratäng, oxfilè och rödvinssås mmm... Blir en kväll hemma eftersom Sandra och Fredrik även är här. Imorgon är det plugg&plugg som står på schemat som alla andra söndagar. PUSS. 

SOON

Äntligen kan man börja kolla på saker till studenten på riktigt! Kollat sen ettan (hehe..) men nu kan man äntligen snart börja beställa. Ska ha beiga klackar på studenten så det passar till studentklänningen och på kvällen ska jag ha någon klänning i stark färg så klackarna ska även passa till den! 
19 dagar kvar till studentfest och sedan 238 till the day!
 

FRIDAY

 

TIRED

 
SÅ trött..varit seg hela dagen vilket resulterar i att jag ligger i sängen redan nu dvs klockan 8(!!) Skönt dock väntar på att mannen ska dyka upp så jag får begrava mig i hans famn och kolla på vänner, även sura över att jag snart inte kommer kunna göra det varje kväll..Har även tänt massa ljus och kissen ligger bredvid och kurrar, så just nu mår jag bra. 26. 

ONSDAG

Bilder london januari 2013 
Reseletandet har påbörjats! Så kul nu gäller det bara att spara pengar också.
 
 
Idag hade vi sista mötet med vår Andreas känns både tråkigt och bra, för man närmar sig ju studenteen så de andra får ta över istället. På ledarskapen var det filminspelning som stod på schemat, ska aldrig satsa på skådespeleri i alla fall haha...Kommer blir riktigt roligt att se allas filmer sen!
Nu ska jag beta av lite arbeten innan det blir en runda till gymmet, PUSS!  

PROM

Spanat in denna skönhet på en hemsida hur länge som helst för endast 890:- så hittade jag den på brud och festkammaren så smet in och provade den, dock är det en detalj i tyget på framsidan som förstör hela klänningen.. och den gick på 7 000:- i affären (!!) 
Får se vad det blir för klänning till sist. Nu ska jag i alla fall plugga och bli av med lite arbeten innan det styrs fotboll ikväll får se om jag orkar dock. PUSS! 
 
 

SUNNY

 
Igår var det full fart hela dagen, möte på banken sedan till vårdcentralen och för att kunna ta prov på såret i munnen var hon tvungen att riva upp det igen med en metallpinne med krok *:)* 
Efter skolan blev det fredagsfika med tjejerna och en sväng på stan innan jag åkte hem för middag sen in igen till Elin för förfest och krogen. Var så jäävla trött väl inne så blev tidig hemgång. 
Idag har jag varit på promenad på femöre sen degat snart kommer tjejerna till mig blir myskväll med massa filmer. Imorgon nalkas jobb 11-16 sedan plugg.  

FREDAG

 

DARKER

 
Färgade håret igår, la i samma färg men det blir ju alltid mörkare när man har mörkt innan. Är rätt nöjd! Känner mig bara väldigt blek. Men man vänjer sig I guess. 
 
Tack föresten till Evelina som fixade in min header när mina tekniska kunskaper inte räckte till! 

HÖST

 
Idag mina vänner har humöret legat på botten. Har återigen fått en infektion i munnen, vet inte om den kommer i samband med att visdomständerna börjar spöka. I alla fall detta resulterar i ett stort öppet sår i kinden som gör ont när jag äter, pratar, ler, andas osv. Plus så blir jag helt svullen i kinden, och i samband med det och pms och kapitel 4 i matte så var tårarna inte långt borta, aggressionsproblem deluxe. Så idag sket jag i allt, tog även en vilodag från träningen förutom en litwn pw. 
SÅ skönt föresten att vara igång på riktigt med träningen nu har aldrig gillat att träna eftersom jag inte kan något, men Joakim visar allt hur jag ska träna, vad man ska träna, vad jag ska äta osv. allt allt, jag kan själv inget alls om sådant. Blir ännu bättre när han påbörjar sin PT-utbildning då får jag bli ännu mera testkanin.  
Men idag..idag bäddar jag ner mig och hoppas på en bättre morgondag. 
 

RSS 2.0